Lyd påvirker vores hverdag og sociale adfærd,
og vi kan arbejde kreativt med disse lyttevaner

lyt til verden

Publikationer

 

Lydværk/Ingeborg Okkels har udover sin ph.d-afhandling, også været fast skribent på tidsskriftet Seismograf, hvor hun har anmeldt udgivelser og skrevet om eksperimenterende lydkunst. Senest har kun skrevet i magasinet HørNu – et tidsskrift for høreapparatsbranchen.

Lydværk/Ingeborg Okkels holder også foredrag om lyd, lydoplevelse og lydbevidsthed, og om nøglepersoner inden for den elektroniske musik; blandt andet komponisten Else Marie Pade.

 

Lydens betydning

Den bagvedliggende idé er at få sat gang i bevidstheden om alle de lyde, vi omgiver os med i hverdagen. Hvad gør de ved os (f.eks. larm, støj, stilhed, fine lyde, behagelige lyde, ubehagelige lyde, musik osv.), og hvordan kan vi arbejde med dem bevidst? Alle produkter udvikles i tæt samarbejde med kunden for at opnå det bedst mulige resultat.

Lydkvalitet er et ‘must’.

Bag Lydværk står Ingeborg Okkels, cand.mag. i musikvidenskab og ph.d. i musik- og lydopfattelse (Københavns Universitet). Hun har forsket, undervist og ledet projekter omkring musik og lyd gennem de sidste 15 år. CV for Ingeborg Okkels

Ingeborg Okkels

Andrea Ougaard er ansat i Lydværk. Hun er B.Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole, Institut for Bygningskunst og Kultur. Hun har arbejdet med at formgive arkitektur ud fra lyd og lydoplevelse og er med til at udvikle Lydværk Arkitektur. CV for Andrea Ougaard

Andrea Ougaard

Lydværk

Kontakt Lydværk

Lydværk

Ingeborg Okkels
lydforsker og lydkonsulent
Nørre Søgade 15A, 3. th København K
mobil: 22822818
email: ingeborg@lydvaerk.dk
linkedIn: ingeborgokkels